Toernooien van andere verenigingen

Onderwerp: 25e Beachvolleybaltoernooi VC Sleen

Hallo Beachvolleyballer

Je ontvangt deze mail omdat er via dit emailadres in het verleden opgaven zijn gedaan voor het Beachvolleybaltoernooi VC Sleen.

De organisatie van het 25e Beachvolleybaltoernooi VC Sleen is begonnen met de voorbereidingen van het toernooi, dat in principe plaatsvindt op 16 & 17 juli 2022 op het recreatiepark Ermerstrand in Erm.

De organisatie volgt de ontwikkelingen met betrekking tot corona aandachtig en zal als dat nodig is passende maatregelen treffen.

Als alles door kan gaan is inschrijving mogelijk vanaf 1 maart en zal duren tot 1 mei.

Je krijgt dan rond 1 maart een herinneringsmail.

Blijf gezond en houd de website van de VC Sleen in de gaten!

Namens de organisatie

Harjo de Poel

Beste promotor,   Allereerst hartelijk dank voor jullie toezegging om een of meerdere Nationale Beach Competitie (NBC) en/of Junior Beach Circuit (JBC) toernooien te organiseren! Om jullie te informeren én op weg te helpen, sturen wij deze e-mail. 
Start beachvolleybalseizoen 
In het weekend van zaterdag 30 april en zondag 1 mei start het nieuwe beachvolleybalseizoen.   
Inschrijving geopend 
Normaliter publiceren wij alle beachvolleybaltoernooien op 1 april van het jaar. Aangezien het dit jaar op een vrijdag valt en mogelijke IT-problemen daardoor minder snel worden opgepakt, hebben we de keuze gemaakt om het moment van lanceren te verplaatsen naar maandag 4 april. Op dit moment staan dus alle toernooien in onze Toernooifinder.  
Wedstrijdleiders, kom in actie! 
Alle toernooien voor de Nationale Beach Competitie (NBC) en Junior Beach Circuit (JBC) zijn klaargezet op nevobo.nl. De aangewezen wedstrijdleider heeft toegang tot de omgeving waarin de gegevens gecontroleerd kunnen worden van jullie eigen toernooi. We willen de wedstrijdleiders dan ook vragen deze gegevens zorgvuldig te controleren en bij eventuele aanvulling of correcties ons op de hoogte te brengen. Dit geldt ook voor het aanleveren van een overzichtsfoto.   
Wedstrijdleiders Nationale Beach Competitie, derde divisie 
De wedstrijdleiders van de derde divisie dienen ook goed te kijken naar het aantal beschikbare plaatsen voor hun toernooi.  
Wedstrijdleiders Junior Beach Circuit  
De wedstrijdleiders van het Junior Beach Circuit dienen ook goed te kijken naar het aantal beschikbare plaatsen én tijden (aanmelden, begintijd en eindtijd) voor hun toernooi.  Betreft de wedstrijdleider iemand anders dan jijzelf? Breng dan de wedstrijdleider op de hoogte van deze e-mail!  
Handvatten voor de organisatie! 
Op nevobo.nl vind je alle documenten die je nodig hebt voor de organisatie. Denk hierbij aan het Handboek Nationale Beach Competitie, Handboek Junior Beach Circuit, Handleiding Wedstrijdleider, wedstrijdformulieren, verwijzing weerprotocol, meldingslijst deelnemers en veel meer. 
Handvatten Nationale Beach Competitie Handvatten Junior Beach Circuit
Promotie Nationale Beach Competitie en Junior Beach Circuit  
Promotie van jouw editie van de Nationale Beach Competitie en/of Junior Beach Circuit mag niet ontbreken en uiteraard wil je dit ook op redelijk professionele wijze doen. Hiervoor kun je gebruikmaken van onze designtool ‘Clubdesigns’. Hiermee kun jij op gemakkelijke wijze jouw communicatie-uitingen maken. Denk hierbij aan posters, social media visuals, maar óók flyers in jullie huisstijl!    Ga naar Clubdesigns
Financiële afhandeling 
Als het toernooi gespeeld is, gaan we zo snel als mogelijk over tot de financiële afhandeling. Als promotor ontvang je dan een gedeelte van het inschrijfgeld, per ingeschreven team. Het totaalbedrag wordt overgemaakt naar het bij ons bekende rekeningnummer.   
Rookvrije beachaccommodatie 
De Nevobo en NOC*NSF streven ernaar dat iedereen kan genieten van sport in een rookvrije omgeving. Daarmee dragen wij bij aan een rookvrije generatie.    Helpen jullie mee door jullie beachvolleybaltoernooi rookvrij te maken? Kijk op rookvrijegeneratie.nl/sport voor tips, inspiratie en materiaal waar je nu al mee aan de slag kunt. Via deze site zijn tevens Rookvrij-borden te bestellen, waarmee je duidelijk kunt maken dat het terrein rookvrij is. Zie ook onze eerder berichtgeving hierover ‘De wereld wordt rookvrij, onze sport ook?‘. Als jullie beachaccommodatie rookvrij is, geef dit dan even aan mij door per mail: beach@nevobo.nl.   
Download de nieuwe Mijn Beachvolleybal app!
De Mijn Beachvolleybal app is nu te downloaden in de stores! Hiermee bieden we beachvolleyballend Nederland alles wat zij nodig hebben, van inschrijven tot aan het checken van het laatste volleybalnieuws. Maar ook jullie toernooi verschijnt in deze app en hebben deelnemers de mogelijkheid om tijdens een toernooidag de wedstrijduitslagen digitaal aan de wedstrijdleiding door te geven. Klinkt goed niet waar? Ontdek de mogelijkheden en download de Mijn Beachvolleybal app! Meer info en downloads Heb je vragen? 
Laat het mij weten! Je kunt mij bereiken per e-mail: beach@nevobo.nl en telefoonnummer 06 – 21 80 99 21.  Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking en veel succes én plezier met de voorbereidingen voor jullie beachvolleybaltoernooi(en)!  
Met sportieve groet,   Henk Steeghs 
Competitieleider Nationale Beach Competitie en 
Competitieleider Junior Beach Circuit  
X